0
NAŠE DÁMSKE ZIMNÉ BUNDY SI ZAMILUJEŠ.

NAŠE DÁMSKE ZIMNÉ BUNDY SI ZAMILUJEŠ.

Dámska zimná bunda je kúskom, ktorý v našej oblasti nesmie chýbať v žiadnom šatníku. Nakoľko tu je každý rok zima, a niekedy poriadna. Určite veľké množstvo z nás žien má vo svojom šatníku nie len jednu zimnú bundu, ale hneď niekoľko. Krásnu dlhú zimnú bundu, ktorá tvaruje postavu ku tým skvelým kotníčkam, ktoré si si pred týždňom kúpila. Hnedú zimnú bundu zase k hnedým čižmám a tú šedivú k šedivým. Čiernu zimnú bundu, ktorá dokonale tvaruje postave zase k tým elegantným vysokým kozáčkam, ktoré keď sa ideš niekde zabaviť nesmú chýbať na tvojich nohách. A krátku zimnú bundu keď vonku nieje zas až tak chladno aby si sa zababušil do hrubej dlhej zimnej bundy.  Ak si sa aj ty v týchto vetách našla tak si na správnom mieste. Presne na našej stránke nájdeš množstvo skvelých, moderných dámskych zimných búnd, ktoré rozhodne očaria tvoje okolie a hneď sa do nich zamiluješ. O tom rozhodne svedčia aj slová našich spokojných zákazničiek, ktoré k nám každý rok vracajú po ďalšiu a ďalšiu zimnú bundičku. Naše bundy sa pýšia kvalitou, ale aj širokou škálou farieb a veľkosťami od XS po 11XL. Tak prečo by si mala hľadať niekde inde ? Veď u nás máš zaistenú najnižšiu cenu, ktorú garantujeme.  Stačí si len vybrať z našej širokej ponuky, ktorú každý rok meníme a prispôsobujeme najnovším módnym trendom.

dámska zimná bunda staroružová     Krátka zimná bunda dámska čierna

Zimná bunda však neje len módnym kúskom, ktorý na tebe niekoľko mesiacov tvoje okolie obdivuje, ale je tiež kúskom, ktorý musí dobre hriať a zároveň byť pohodlný na každodenné nosenie.

Pri  našej ponuke búnd myslíme presne na tieto potreby našich zákazničiek. Dámske zimné bundy ponúkame v dlhých verziách ale aj v krátkych. Nájdeš tu pekne tvarujúce zimné bundy, ale aj ležérne overszie a áčkove strihy zimných búnd, ktoré niekto uprednostňujeme. Samozrejme, že v našej ponuke nesmie chýbať ani každoročne sa opakujúci sa módny hit a to dámsky zimná bunda parka. A aby sme nezabudli na bundy s bohatým kožuchom, jemne zateplené alebo navyše zateplené bundy teplou vrstvou kožušiny pre tie „zamrznuté“ , lebo nám ženám je stále zima. Priznajme si to :D A keď nás nehreje v danej chvíli láska tak nás môže hriať štýlová a kvalitná bunda no nie ? A ak nám navyše pristane a vyzeráme v nej skvelo tak neje čo dodať. 

dámska zimná parka s kožušinou modrá       zimná bunda dámska s kožušinou khaki

Aby sme nezabudli aj na plnšie krivky, tak mnohé z vás ocenia aj dámske zimné bundy vo veľkostiach 3XL až 11XL. Ponuku neustále rozširujeme. Navyše tieto ženy sa nemusia báť že v bunde budú vyzerať zle a nemoderne, lebo našli na seba v obchode iba jedinú bundu, ktorá im veľkostne sadla. Na našej stránke nájdeš pod označením nadmerné veľkosti bundy spomínaných väčších veľkosti, ktoré sú rovnako štýlové a moderné ako tie menšie veľkosti.

Bundy pre každú generáciu žien nájdeš na jednom mieste presne tu.

A nakoniec ako si najlepšie vybrať z našej širokej ponuky veľkosti tú správnu veľkosť ? Odporúčame sa riadiť našou tabuľkou. Najlepšie je merať zimnú bundu, ktorú už máš doma a je ti dobrá, no už vyšla z módy alebo len proste chceš ďalšiu :D  A na základe jej rozmerov si rozmery porovnať s našou tabuľkou rozmerov, ktorú nájdeš pod každou jednou bundičkou. Každá bundička ma svoju tabuľku takže vždy porovnávaj rozmery tej bundy, ktorú chceš. Ak sa náhodou ocitneš v strede medzi veľkosťami odporúčame si vybrať väčšiu veľkosť. Ak si aj tak nevieš rady napíš nám, volaj na nás sa môžeš vždy obrátiť a radi ti pomôžeme a poradíme. Sme tu pre teba.

Prajeme ti príjemné nakupovanie a skvelý vkus pri nakupovaní tej pravej zimnej bundy, ktoré nájdeš na našej stránke tu

Používaním našich stránok vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Súhlasím