0
MILOVNÍČKY JARNÝCH BUNDIČIEK

MILOVNÍČKY JARNÝCH BUNDIČIEK

Jar je za rohom a každá správna žena premýšľa už teraz čo si oblečie. Akú štýlovú prechodnú bundu, alebo koženú bundu hodí na seba ? Aká jarná bunda sa jej tento rok hodí k topánkam a šatám, či moderným jeansom ? Každá žena sa teší na to, kedy vykukne prvé jarné slniečko a odhodí hrubú zimnú bundu. Konečne sa oblečie do niečoho ľahšieho a pohodlnejšieho. Každá správna nákupná maniačka má určite v šatníku minimálne 3 prechodné bundy, či už je to eko-kožená bunda, klasická prechodná bunda, rifľová bunda alebo bomber bunda. Presne aj takéto bundy vám ponúka naša stránka. 

Aj tento rok sme tu s novou kolekciu dámskych jarných búnd. Ideálne jarné bundičky, ktoré vyzerajú skvelo, majú rozmanité farby a strihy. Je len na tebe, ktorú z nich si vyberieš, ktorá ťa oslovi a budeš sa v nej cítiť skvelo. 

Na jar je určite tou správnou voľbou prechodná bunda bez kapucne. Dámska jarná bunda, bez golierika, ktorej zapínanie konči pod krkom je ideálna aj na chladné letné večere. Hravo ju dopasujete do športového aj elegantnejšieho outfitu, nakoľko strihom pripomína sako. V ponuke určite oceníte aj prechodné bundy bez kapucne ale s golierikom, ktoré sú ideálnou voľbou pre tie z vás, ktoré majú radi bundy až pod bradu a vadí im odhalený krk. Ak však radi volíte klasiku a obľubujete kapucňu aj takéto prechodné bundy na našej stránke nájdete a určite si vyberiete. Či už bundy na ktorých sa nedá odopínať kapucňa, alebo najideálnejšia voľba, ktorá má odopínateľnú kapucňou. Využijete ich ako na jar, tak aj chladné jesenné dní. Ponuka je pestrá. Navyše, naše nové modely búnd majú kapucňou zapínajúcu sa z vnútornej strany bundy na zips. Vďaka tomu ak kapucňu odopnete, zips nezavádza a nie je ho vidno.

 damska jarná bunda horčicová  dámska prechodná bunda červená

 

V neposlednom rade je tu bomber bunda, ktorej história sa viaže s využitím v bojovom letectve. Táto bunda si vybojovala svoje miesto aj v bežnom živote a veru, že si to zaslúži. Bomber bunda dodá romantickému vzhľadu vždy ten správny šmrnc. Obleč si ju s puzdrovou sukňou alebo ripper jeansami a svoj look doplň výrazným rúžom a určite očaríš svoje okolie. V ponuke sú na výber zamatové a hodvábne bomber bundy, ktoré v kombinácii s tvojimi obľúbenými obtiahnutými šatami a lodičkami budú určite vyzerať skvelo. Bomber bunda je v uplynulých dvoch rokoch hot trendom a musíš ju mať vo svojom šatníku aj ty.

dámska bombera khaki

Ak chcete byť trendy tak veľmi obľúbené sú určite parky, ktoré sa v páse sťahujú. Sú ľahučké a vyzerajú štýlovo a ležérne. V poslednom období sú veľmi obľúbene u mladších vekových ročníkov a čoraz častejšie si ich obľubujú aj staršie ročníky. Parka skvelo sedí k šatám ale aj jeansom. Jej kombinácie sú vždy hravé a mladistvé. Môžeš ju zladiť aj k romantickým ľahkým kvetovaným šatám. Aj keď na prvé počutie je takáto kombinácia pre mnohých zvláštna určite ak to vyskúšaš neoľutuješ. Do daždivého počasia je parka  skvelou kombináciou k worker topánkam. Výrazne topanky a párka to je to pravé.

dámska parka khaki

Pre milovníčky dlhých búnd máme okrem klasických krátkych prechodných búnd pripravenú aj ponuku dlhých prechodných búnd. Rovnako ako krátke prechodné bundy máme v ponuke tieto bundy s kapucňou aj bez kapucne. Ako kompromis máme pripravené prechodné bundy dĺžky pod zadok. Je na tebe ktorú dĺžku zvolíš. Na stránke tiež nájdeš rôzne asimetrické strihy bund a navyše nezabudaj, že u nás nájdeš aj maxi veľkosti od XXL po 7XL. 

 

dámska jesenná bunda modrá    dámska dlhá jesenná bunda červená

Tak ako ponuka strihov bundičiek aj ponuka farieb je široká. Od klasickej čiernej a tmavomodrej bundičky na našich stránkach nájdete tie najrozmanitejšie farby ako je veľmi obľúbená červená, púdrov ružová, fialová, zelená, horčicová, svetlomodrá, šedá a ich rôzne odtiene. A aby toho nebolo málo v hre sú aj tzv. dúhové alebo ombre bundy, ktoré spájajú viacero farieb a ich jemné prechody.

 

dámska prechodná bunda modrá      dámska jarná bunda ružová

Tak čo ktorú prechodnú bundy si vyberieš ty ? Ktorý strih či farbu si zvolíš? Vyber si viacero druhov búnd a nechajte priestor svojej kreativite, obliekajte sa tak podľa nálady a svojho vkusu. Priestriedajte svoje prechodné bundy a zvoľte si svoj štýl. Určite si však vyberte ideálnu voľbu pre seba, v ktorej sa budete cítiť ako vo vlastnej koži. Celu ponuku naších prechodnách

bundičiek nájdeš tu

Používaním našich stránok vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Súhlasím